Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Luxe cockpitsuite met jacuzzi

Uniek in Nederland: luxueus overnachten in een suite met bubbelbad in een écht vliegtuig op 8 meter hoogte! Logeren in dit vliegtuig is een bijzondere belevenis die u éénmaal moet hebben meegemaakt. Alle originele details van het vliegtuig zijn nog zichtbaar. Een bijzonder (huwelijks)cadeau.


 • Waarde: € 259
 • Seizoen geopend: Gehele jaar door
 • Naam arrangement: Dromen in de wolken - Cockpitsuite
 • Locatie: Mill, Noord-Brabant
 • Inclusief: Welkomstkoffer met inhoud, 1 x uitgebreid Brabants ontbijtbuffet met glaasje bubbels, gratis gebruik van het zwembad en alle sportfaciliteiten van ’t naastgelegen centrum, - 20% korting op de entree van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 1

Omschrijving Luxe cockpitsuite met jacuzzi

Altijd al eens een droomvlucht willen maken? Dan is dit uw kans! Een voormalig Duits marinevliegtuig, de ‘Brequet Atlantic 1150’, is omgetoverd tot  een luxe verblijf.
Het toestel biedt ruimte aan twee luxe suites die beiden beschikken over een aparte ingang en een aparte lounge. U moet denken aan een avontuurlijke suite met vele luxe voorzieningen zoals een minibar, flatscreen TV, jacuzzi en champagneontbijt! Op een hoogte van 8 meter overnacht u echt in hogere sferen! Met prachtig uitzicht en gratis gebruik van de faciliteiten van het nabijgelegen sportcentrum wordt uw verblijf een romantisch en ontspannen succes! Ready to take off!

Naast het vliegtuig ligt het meest unieke sauna en beautyresort van Nederland, de Wellnessboot, u krijgt 20% korting krijgt op de entree bij een verblijf in de cockpitsuite.

(let op: deze accommodatie is niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn).

 

Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement.Bestellen Luxe cockpitsuite met jacuzzi


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 259,00