Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Verjaardagscadeau 6 products

Verjaardagscadeau

Het komt ieder jaar terug: een verjaardag. En ieder jaar is het weer lastig om een origineel cadeau te geven. Maar nu is er de cadeaubon van Geefeendroomcadeau.nl!

Hiermee geeft u de ontvanger zeker iets bijzonders. Want overnachten in een boomhut, trein of yurt doet hij/zij vast niet iedere dag? De ontvanger heeft zelf de keuze uit diverse bijzondere arrangementen bij allerlei verschillende soorten unieke overnachtmogelijkheden.

Ook voor de mensen met een drukke agenda is deze unieke verjaardagscadeaubon zeer geschikt: de ontvanger kan in overleg met de accommodatie zelf een aankomstdatum uitzoeken. Genieten kan bijvoorbeeld met z’n tweetjes, met het hele gezin of met een stel vrienden, de keus is aan de ontvanger. Leuke verjaardagscadeaus zijn eenvoudig te kiezen!

U bestelt de cadeaubon gemakkelijk via Geefeendroomcadeau.nl: u kiest zelf een bedrag en kunt eventueel nog een persoonlijke boodschap op de cadeaubon zetten. En het beste van alles is dat u de cadeaubon dezelfde dag nog per e-mail ontvangt! Er is ook de mogelijkheid om de cadeaubon in een luxe cadeauverpakking thuis gestuurd te krijgen.