Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Cadeau voor hem 7 products

Cadeau voor hem

Op zoek naar een origineel cadeau voor vaderdag, je man of vriend? Geefeendroomcadeau.nl heeft de leukste overnachtingsmogelijkheden geselecteerd om cadeau te geven aan uw vriend, een familielid of collega!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting in een avontuurlijke boomhut, de ultieme jongensdroom! Is hij een wijnliefhebber, laat hem dan ontwaken in het Wijnvat hotel. Uiteraard zijn er ook genoeg andere, bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor hem.

Zo is er de mogelijkheid om te overnachten in een luxe safaritent of om wakker te worden in een cockpitsuite met jacuzzi. Wie droomt er niet van om een dag piloot te zijn? U kunt de man ook ‘opsluiten’ in de cel van een voormalig politiebureau, echter zullen de eigenaren hier wél hun best om het hem naar de zin te maken.

Ontdek alle cadeautips voor mannen op deze pagina. De leukste vaderdag cadeaus op een rijd! U kunt de keus uiteraard ook overlaten aan de ontvanger, het is namelijk ook mogelijk om een algemene waardebon te geven. De ontvanger heeft hiermee de mogelijkheid de bon in te wisselen voor elke gewenste belevenis op Geefeendroomcadeau.nl.

De cadeaubonnen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen per e-mail worden geleverd of als luxe cadeaubon worden verstuurd per post. U kunt hierbij tevens uw eigen persoonlijke boodschap op de bon laten zetten. Betaal eenvoudig via iDEAL of maak het betreffende bedrag zelf over.