Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Cadeau voor haar 10 products

Cadeau voor haar

Op zoek naar een echt origineel cadeau voor je vrouw, vriendin of moederdag? Geefeendroomcadeau.nl heeft de leukste overnachtingsmogelijkheden geselecteerd om cadeau te geven aan uw geliefde, vriendin, familielid of collega.

Ontdek de meest romantische overnachtingsmogelijkheden: wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting in een authentieke Mongoolse Nomadentent, compleet met houtkachel en dierenvel of een iglo geheel gebouwd van stro en voorzien van minibar? U kunt ook kiezen voor een romantische Torenkamer met jacuzzi, de ultieme plek voor een huwelijksnacht of om iemand ten huwelijk te vragen. Bijzondere overnachtingen en leuk om te geven!

Voor een ontspannen weekend is er de keuze om een cadeaubon te geven voor een overnachting in een Finse Kota met sauna of een verblijf in een privé paradijs met zwembad, jacuzzi én sauna.

Ontdek alle cadeautips voor vrouwen op deze pagina. U kunt de keus uiteraard ook overlaten aan de ontvanger, het is namelijk ook mogelijk om een algemene waardebon te geven. De ontvanger heeft hiermee de mogelijkheid de bon in te wisselen voor elke gewenste belevenis op Geefeendroomcadeau.nl.

De cadeaubonnen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen per e-mail worden geleverd of als luxe cadeaubon worden verstuurd per post. U kunt hierbij tevens uw eigen persoonlijke boodschap op de bon laten zetten. Betaal eenvoudig via iDEAL of maak het betreffende bedrag zelf over.